Bestuur & Commissies

Bestuur 2016 – 2017

Voorzitter: Marson Jesus
“Een duurzame, aantrekkelijke en bekendere vereniging, daar zet ik me voor in.”

Vice-Voorzitter: Jerico Bakhuis
“Hopelijk zal de vereniging net zo hard groeien door mijn input als de groei die ik heb doormaakt als bestuurslid.”

Secretaris: Lizanne Espinal
“Als lid van ABC Compas heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, leuke excursies meegemaakt en leuke avonden bij de Bouwpub gehad. Nu hoop ik als bestuurslid hetzelfde te kunnen realiseren voor de huidige leden en toekomstige leden.”

Penningmeester: Ruben Cardose
“Het is leuk om onderdeel te zijn van het team dat achter de schermen de touwtjes trekt en daarna ook samen met de leden te kunnen genieten van het resultaat.”

Activiteiten: Nadege Heyligar
“Het sociale aspect van de vereniging is erg belangrijk. Wij zorgen er samen voor dat onze leden zich thuis voelen bij ons.”

COC: Quincy van Arneman Zimmerman
“The goal of the COC is to help increase the knowledge and career possibilities of the students by providing them with guidance and the necessary tools so that they could be prepared for the work field.”

Media Manager: Clinton Cao
“Als bestuurlid ziet je niet alleen dat de vereniging is aan het groeien maar ook jezelf”

Commissies 2016 – 2017

Finance Commissie

Finance_commissie.JPG

De Finance Commissie houdt zich bezig met alle financiële zaken van de vereniging ABC Compas. Samen zorgt de commissie voor een gebalanseerd in- en uitstroom van de ABC Compas kas, zodat er genoeg geld is voor de activiteiten en de activiteiten niet te duur worden. Dit wordt gedaan door onder anderen sponsorwerving, ledenfacturering, maandelijkse budgetering, brainstormsessies en aan het eind van het bestuursjaar een jaarverslag op te stellen. De commissie wordt gevormd door de Penningmeester Ruben Cardose en de leden: George Thiel, Giandra Rasmijn, Cherson Job en Raimbard Merkies.

Activiteiten Commissie

Activiteiten_commissie

De Commissie Sociale Activiteiten is verantwoordelijk voor het organiseren van alle leuke activiteiten waar het vooral om de gezelligheid gaat! Hierbij kun je denken aan de 2x jaarlijkse Anochi Krioyo met lekker antilliaans/arubaans eten. Ook organiseren wij de Gamenights, Movienight, maandelijkse borrels en de jaarlijkse opvang voor de nieuwe studenten. Ons doel is om dit jaar het eerste buitenlandse trip te organiseren. Wij van de activiteiten commissie doen ons best om elke activiteit gezellig te maken! De commissie is gevormd door commisarris van activiteiten Nadege Heyligar en de leden: Karla Echeverry Caro, Jillian Oduber en Cindy Jantji

Commissie Onderwijs & Carrière

COC_commissie

Het doel van de Commissie Onderwijs en Carrière is om de ontwikkeling van kennis te promoveren door informatieve lezingen, workshops en excursies te organiseren voor haar leden. Ook is de commissie het aanspreekpunt voor alle carrière gerelateerde zaken, voor zowel de leden van ABC Compas en alle externe partijen. De commissie is gevormd door de Commissaris Onderwijs en Carrière (COC) Quincy van Armeman Zimmerman en de leden: Shairah Jacobino, George Thiel, Daesha Toppenberg en Corina Regales.

Media Commissie

Media_commissie

De Media Commissie houdt zich bezig met alles die te maken heeft met media van de vereniging. Dit betreft het onderhouden en bijwerken van de website, alle berichten op Facebook en Instagram en het bijwerken van de huistijl. Met huisstijl kan men denken aan de design van onze magazine (éKompas), design van posters voor evenementen, design van website, logo van de vereniging etc. De commissie wordt gevormd door de Media Manager Clinton Cao en de leden: Rashid Ayoubi, Nadege Heyligar, Cici Isenia en Giandra Rasmijn.